Πληροφορίες

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με όποιον τρόπο προτιμάτε είτε μέσα από τις σελίδες μας στα social media είτε τηλεφωνικά/SMS, είτε μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης με τα στοιχεία σας, το προτιμώμενο όχημα και τις προτιμώμενες ημερομηνίες. Εάν χρειάζεστε υπηρεσία παραλαβής, μην ξεχάσετε να τη ζητήσετε στο πλαίσιο μηνύματος στη φόρμα κράτησης. Μόλις υποβληθεί η κράτηση σας, θα απαντήσουμε για τη διαθεσιμότητα και τις τιμές εντός 48 ωρών. Εφόσον μας επιλέξετε απαιτείται προκαταβολή από 15% έως 30% για την εξασφάλιση της κράτησής σας, ανάλογα με τον τύπο του οχήματος που έχετε επιλέξει. Δεχόμαστε τραπεζικές μεταφορές ή PayPal.

Παρέχετε υπηρεσία παραλαβής από το αεροδρόμιο, το λιμάνι ή ξενοδοχείο / βίλα;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία παραλαβής δωρεάν όταν κάνετε κράτηση με εμάς. Όλες οι παρακάτω υπηρεσίες είναι δωρεάν, λάβετε υπόψη ότι πρέπει να υποβάλετε αίτημα "παραλαβής" κατά την κράτησή τηλεφωνικώς ή online.

Από το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Σκιάθου

Είτε νοικιάζετε αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα, κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Σκιάθου θα σας υποδεχτεί κάποιος από το προσωπικό μας και θα σας μεταφέρει στο κεντρικό μας γραφείο στην οδό Παπαδιαμάντη για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας και να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας και να εξερευνιέται την όμορφη Σκιάθο.

Από το ξενοδοχείο / τη βίλα σας

Παρέχουμε επίσης δωρεάν υπηρεσία παραλαβής από την άνεση του ξενοδοχείου / της βίλας σας οπουδήποτε στη Σκιάθο. Όταν επικοινωνήσετε μαζί μας, ένα από τα μέλη του πληρώματός μας θα σας μεταφέρει στο κεντρικό μας γραφείο στην οδό Παπαδιαμάντη για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας και να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο όχημα της επιλογής σας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ηλικίας ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ή μηχανών;

Εφόσον έχετε έγκυρη άδεια οδήγησης, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα ανάλογη με την άδεια σας. Λάβετε υπόψη ότι για διαμονή εκτός ΕΕ, απαιτείται διεθνής άδεια οδήγησης.

ΠΏΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩ ΤΟ ΟΧΗΜΑ;

Η επιστροφή του οχήματος, θα πρέπει να γίνει στο γραφείο μας όπου το παραλάβατε. Στη συνέχεια προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά από το κεντρικό μας γραφείο στο αεροδρόμιο της Σκιάθου ή στο λιμάνι, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε στο ταξίδι της επιστροφής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΤΗΣΗ ΜΟΥ / ΚΑΡΑΒΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ;

Μην ανησυχείτε και επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό στο motopointskiathosrental@gmail.com ή στο +30 2427 301640 και θα σας βοηθήσουμε ευχαρίστως.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ καυσίμων;

Κατά την επιστροφή του ενοικιαζομένου αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας, τα καύσιμα πρέπει να συμπληρωθούν και να είναι στο ίδιο επίπεδο που έδειχνε ο δείκτης όταν το παραλάβατε το όχημα.

Moto Point is operating since 2015 and our stuff with more than 10 years of experience will ensure for your safety and a great experience.

Usefull information

  • Skiathos, Akropoli, Bus Stop #4
  • +30 2427 301640
  • motopointskiathosrental@gmail.com
  • MON-SUN 09:00 – 21:00
  • Xatillari Edison

Κάνετε κράτηση

Επιλέξτε το όχημα που θέλετε και θα επικοινωνήσουμε άμεσα.

*Check your spam e-mails